Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager
Alla bästsäljare
  • Banner

  • Slut i Lager
Szechuan peppar 30gr
  • Szechuan peppar 30gr

Szechuan peppar 30gr

Szechuan peppar kallas även Sichuan peppar eller Sechuan peppar

Szechuanpeppar kommer från ett litet rönnbärsliknande och lövfällande träd, med gulgröna blommor. Fröna (kryddan) ligger i runda rödbrunsvarta kapslar. Trädet är inte besläktat med vanlig peppar.

Szechuanpeppar härstammar från Kina. I Japan heter pepparn Sansho.

Smaken är som en blandning mellan citrongräs och svartpeppar. Kryddan är inte direkt het i smaken.

Används som smaksättare, på samma sätt som svartpeppar. Förekommer ofta i asiatisk mat och ger det kinesiska szechuanköket sin unika smak.

39,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Slut i Lager

Beskrivning

Innehåll: Szechuan peppar

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Kampot Peppar Vit 50 gr

(0)
Kombinationen av den mineralrika jorden och det unika klimatet skapas en av värdens bästa peppar. Kampot vitpeppar utvecklas genom att blöta de röda bären i vatten i några dagar och utvecklar en intensiv och delikat arom. Dess starka kryddiga smak av färskt gräs och lime.Vitpeppar är de rödgula helt mogna bären från pepparväxten Piper Nigrum. Bären sänks...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Rostade sesamfrön smaksatta med Kimchi 80g

(0)
Sesamfrön av hög kvalité kan få vilken rätt som helst att lyfta. Fungerar framförallt bra till ”mjuk” mat, såsom algsallad, ris och nudlar, där sesamfröna skapar textur och bidrar till att höja smaken. Dessa sesamfrön är smaksatta Kimchi.
Pris 79,00 kr
Mer
Finns i lager

Paul Prudhomme Salmon Magic 198gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda smaker som passar till lax. Används som smaksättare vid grillning, stekning eller inkokning av lax. Prova också som krydda på en tonfisksallad.
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Avocado blad Torkade 15gr

(0)
Avocadoblad har en distinkt smak och lukt av Anis. Rosta avocadobladen lätt i torr panna för att smakerna skall poppa fram. Används i soppor och grytor m.m.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Paprika (Premium) 120-140 ASTA 80gr

(0)
Paprikapulver e väl paprikapulver tycker man, men icke. Paprika rankas i Asta och 120-140 äe snäppet under den absolut bästa. Men stor skillnad på den här och dom man köper i vanliga supermarkets.
Pris 35,00 kr
Mer
Finns i lager

Paul Prudhomme Seafood Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor och örter som passar till alla typer av fisk och skaldjur. Används som smaksättare vid grillning, stekning och kokning.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Annatto frön 50gr

(0)
Annatto även känd som achiote, kommer dessa skarpa röda frön från annattoträdet. Annatto  används för att ge en ljusguldfärg till oljor, risrätter och kött, som ger en smakfull smak och färg.
Pris 29,00 kr
Mer
Slut i Lager

Paul Prudhomme Vegetable Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor som passar bra ihop med alla sorters grönsaker. Används som smaksättare på stekta eller kokta grönsaker. Prova också på pommes frites och klyftpotatis eller på din favorit grönsallad.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Epazote 20gr

(0)
Grym liten ört som oftast används i bönrätter och soppor. En ball grej är att det minskar antalet brakare man lägger av efter att man ätit bönor. Det ska visst vara allmänt känt i Mexico, så det litar vi på. Kallas Pigweed på Engelska tror jag.
Pris 29,00 kr
Mer
Slut i Lager

Adams Rib Rubb 213gr

(0)
Rib Rubben kan användas på allt slags kött. Man gnider in köttet och lägger det i en plastpåse som man sedan lägger i kylen i minst 2-5 timmar, helst längre (över natten). Sedan kommer en flytande marinad att bildas och köttet blir oerhört mört, sen är det bara att fyra upp grillen eller ugnen. Den mörande beståndsdelen är Enzymet Papain som utvinns ur...
Pris 119,00 kr
Mer
Slut i Lager