Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Tomatillos Färska 1hg

(0)
Färska Tomatillos. Rosta eller koka tomatillon och använd i en smarrig Salsa Verde eller varför inte en gryta med Chile Verde.
Pris 28,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först
Alla bästsäljare
  • Banner

Kampot Peppar Vit 50 gr
  • Kampot Peppar Vit 50 gr

Kampot Peppar Vit 50 gr

Kombinationen av den mineralrika jorden och det unika klimatet skapas en av värdens bästa peppar. Kampot vitpeppar utvecklas genom att blöta de röda bären i vatten i några dagar och utvecklar en intensiv och delikat arom. Dess starka kryddiga smak av färskt gräs och lime.Vitpeppar är de rödgula helt mogna bären från pepparväxten Piper Nigrum. Bären sänks ner i rinnande vattendrag för att fruktköttet skall lösas upp. För att odla vitpeppar krävs därför tillgång till rent, strömmande vatten. Efter en till två veckor tas pepparkornen upp och befrias från skal och fruktkött. Därefter torkas de. Under torkningen bleknar kärnorna till sin ljusa färg.

Kan med fördel rostas lätt i torr stekpanna innan den mals.

59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Paul Prudhomme Poultry Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor och örter som passar till kyckling, kalkon och anka. Används främst som smaksättare vid grillning, stekning och i marinader
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Paul Prudhomme Fajita Magic 142gr

(0)
En kryddblandning bestående av 15 noga utvalda kryddor som ger en mustig smak från Amerikanska södern. Används som smaksättare på biff och kyckling, i köttfärs och i Guacamole. Prova också till Burritos, Enchiladas och Tacos
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Paul Prudhomme Pork & Veal Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor och örter som passar till ljust kött som fläsk, kalv och även lamm. Används främst som smaksättare vid grillning, stekning och i marinader.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Rökt havssalt (Fint) 80gr

(0)
Rökt havssalt ger en mjuk rökig smak till din matlagning. Saltet är smaksatt med ett hundratal olika rökaromer, från ek till pecan. Perfekt att gnida in i steken eller sprinkla i grytan och passar även i Bloody Marys
Pris 35,00 kr
Mer
Finns i lager

Achiote paste 100gr

(0)
Achiote pasta, en tjock, djupröd krydda även känd som recado colorado, har sitt ursprung i Yucatán-regionen i Mexiko. Achiote funkar att marinera kyckling, fläsk, fisk eller skaldjur, till som ger en djupröd färg och varm, mild smak. Färdiggjord achiotpasta och behöver bara blandas med bitter apelsinjuice, limejuice eller vinäger före användning.
Pris 35,00 kr
Mer
Finns i lager

Paul Prudhomme Blackened Steak Magic 64gr

(0)
Originalkrydda vid tillagning av sotad biff. Används också som smaksättare vid grillning, stekning och i marinader. Prova på hamburgare eller som krydda i köttfärsen vid tillagning av egna hamburgare eller nötfärsspett.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Ras El Hanout 50gr

(0)
Ras el Hanout är en exotisk och komplex marockansk krydda blandning som kan innehålla dussintals ingredienser. Vi hittar traditionella kryddor som är svåra att hitta och blandar dem med gurkmeja, havssalt och torkade chili för att skapa vår kryddig Ras el Hanout.
Pris 35,00 kr
Mer
Slut i Lager

Rökt Paprika (Het) 50gr

(0)
Rökt Paprikapulver tillverkas genom att torka och sedan mala Paprikafrukter (Pimientos) till ett fint pulver. Den unika smaken av rökt paprika fås genom att torka paprikan i en ekträ ugn. Den starka varianten (Picante) utvinns från en typ av Pimiento som har lite extra riv i sig.
Pris 35,00 kr
Mer
Slut i Lager

Annatto frön 50gr

(0)
Annatto även känd som achiote, kommer dessa skarpa röda frön från annattoträdet. Annatto  används för att ge en ljusguldfärg till oljor, risrätter och kött, som ger en smakfull smak och färg.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först