Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först
Alla bästsäljare
  • Banner

Paprika (Premium) 120-140 ASTA 80gr
  • Paprika (Premium) 120-140 ASTA 80gr

Paprika (Premium) 120-140 ASTA 80gr

Paprikapulver e väl paprikapulver tycker man, men icke. Paprika rankas i Asta och 120-140 äe snäppet under den absolut bästa. Men stor skillnad på den här och dom man köper i vanliga supermarkets.

35,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Steak salt 80gr

(0)
En STOR favorit här i butiken bär man steker en köttbit (Entrecote, ryggbiff, filé m.m.) i pannan med lite smör och olja, gärna några krossade vitlöksklyftor med. Krydda gärna 10-15 minuter i förväg så att saltet smälter in i köttet. Satisfaction Guaranteed!
Pris 39,00 kr
Mer
Slut i Lager

POPPAMIES ONE FOR ALL RUB -utan tillsatt salt 200gr

(0)
Kryddblandning för ytkryddning och matlagning. One for All Rub är en kombination av kryddor som alla lyfter varandra, vilket gör den till den perfekta blandningen för nästan alla maträtter. Kryddblandningen är fullspäckad med smak och har lagom sötma. Kryddblandningen passar till torrmarinering, det vill säga att gnidas in i köttet, samt till allmän...
Pris 89,00 kr
Mer
Finns i lager

Paul Prudhomme Salmon Magic 198gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda smaker som passar till lax. Används som smaksättare vid grillning, stekning eller inkokning av lax. Prova också som krydda på en tonfisksallad.
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Szechuan peppar 30gr

(0)
Szechuan peppar kallas även Sichuan peppar eller Sechuan peppar Szechuanpeppar kommer från ett litet rönnbärsliknande och lövfällande träd, med gulgröna blommor. Fröna (kryddan) ligger i runda rödbrunsvarta kapslar. Trädet är inte besläktat med vanlig peppar. Szechuanpeppar härstammar från Kina. I Japan heter pepparn Sansho. Smaken är som en blandning...
Pris 39,00 kr
Mer
Slut i Lager

Baconkrydda från POPPAMIES 100gr

(0)
PEKONIN MAKUINEN står de på burken å betyder helt enkelt baconsmak. Rökig å smarrig och även vegansk.  Använd som allkrydda till kött, potatis, grönsaker, dip, popcorn eller vad som helst annat du kommer på. 
Pris 89,00 kr
Mer
Finns i lager

POPPAMIES - CHIMICHURRI 90gr

(0)
Chimichurri är en argentinsk, stark vitlöks- och persiljesås som oftast serveras som tillbehör till grillat kött. Chimichurri är också bra för att smaksätta andra rätter, som tacos, sallader eller pasta. Du kan göra en chimichurrisås av kryddblandningen, eller använda den som den är i matlagningen. Prova gärna! CHIMICHURRI-SÅS: Blanda två delar krydda...
Pris 79,00 kr
Mer
Finns i lager

Annatto frön 50gr

(0)
Annatto även känd som achiote, kommer dessa skarpa röda frön från annattoträdet. Annatto  används för att ge en ljusguldfärg till oljor, risrätter och kött, som ger en smakfull smak och färg.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Achiote paste 100gr

(0)
Achiote pasta, en tjock, djupröd krydda även känd som recado colorado, har sitt ursprung i Yucatán-regionen i Mexiko. Achiote funkar att marinera kyckling, fläsk, fisk eller skaldjur, till som ger en djupröd färg och varm, mild smak. Färdiggjord achiotpasta och behöver bara blandas med bitter apelsinjuice, limejuice eller vinäger före användning.
Pris 35,00 kr
Mer
Finns i lager

Kampot Peppar Vit 50 gr

(0)
Kombinationen av den mineralrika jorden och det unika klimatet skapas en av värdens bästa peppar. Kampot vitpeppar utvecklas genom att blöta de röda bären i vatten i några dagar och utvecklar en intensiv och delikat arom. Dess starka kryddiga smak av färskt gräs och lime.Vitpeppar är de rödgula helt mogna bären från pepparväxten Piper Nigrum. Bären sänks...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager