Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Tomatillos Färska 1hg

(0)
Färska Tomatillos. Rosta eller koka tomatillon och använd i en smarrig Salsa Verde eller varför inte en gryta med Chile Verde.
Pris 28,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först
Alla bästsäljare
  • Banner

Ancho chili  100gr
  • Ancho chili  100gr

Ancho chili 100gr

Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits.

Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott.

Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili.

Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då rostas och skinnas den innan användning. Så man kan säga att fast det är samma frukt, så har den helt olika egenskaper beroende på om den är färsk eller torkad.

59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

av Takis Fuego 65gr

(0)
Takis Fuego är ett grymt Mexikanskt snax gjort på majs som smakar lite lime å chili. Bäst före datum är oftast lite dåliga på importerade snax, men håller bra mycket längre.
Pris 25,00 kr
Mer
Finns i lager

Birds Eye chili 20gr

(0)
Birds eye chilin är den perfekta chilin för att addera lite inombords hetta. Ganska neutral i smaken, men gör jobbet för lite sting.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager

Arbol chili 40gr

(0)
Arbol chili är en chili som biter ifrån lite med en liten hetta på tungan. Arbol chili har en lite träig smak med toner av gräs och en lätt rkig ton. Arbol används mycket i soppor å grytor och där man behöver lite sting. En favorit när jag gör heta vitlöksräkor.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Mole Verde Doña Maria 230 g

(0)
Mole verde är en blandning av kryddor och traditionella ingredienser,inklusive malda pumpafrön och en signaturblandning av kryddor. Mole Verde är den perfekta toppingen att hälla över kyckling eller nötkött. Bara red en bra buljong med Mole pasten.
Pris 79,00 kr
Mer
Slut i Lager

Bananblad 454gr

(0)
OBS. Är frysvara, så kommer att vara tinade vid ankomst, men går att frysa in igen eller använd med en gång. Bananblad är ett måste till Cochinita Pibil (Den lilla grisen) där man marinerar köttet och wrappar i bananblad och sedan lager i en grop i marken. Själv har jag ingen grop, så lagar i lerkruka i ugnen. Här e en liten video med Rick Bayless som...
Pris 49,00 kr
Mer
Finns i lager