Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Tomatillos Färska 1hg

(0)
Färska Tomatillos. Rosta eller koka tomatillon och använd i en smarrig Salsa Verde eller varför inte en gryta med Chile Verde.
Pris 28,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager
Alla bästsäljare
  • Banner

  • Slut i Lager
Molcajete Mini ca 11cm
  • Molcajete Mini ca 11cm

Molcajete Mini ca 11cm

Grym pryl å göra salsor och guacamole i. Men de e inte bara å köra på, Molcajeten skall kryddas och sedan skötas för att funka. Och man får absolut inte diska en Molcajete då den är gjord av porös lavasten. Kika på filmen nedan för att se hur man gör en och filmen under det få lite tips hur man startar och Goggla gärna på "Season molcajete" för tips och råd.

Innerdiameter ca 11cm, ytterdiameter ca 13cm

 

199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Slut i Lager

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Mulato chili 1kg

(0)
Mulato chili liksom Anchon är Mulaton en typ av torkad Poblano med väldigt lite hetta. Toner av lakrits med hint av torkade körsbär och tobak.
Pris 399,00 kr
Mer
Finns i lager först

Achiote paste Big pack 500gr

(0)
Achiote pasta, en tjock, djupröd krydda även känd som recado colorado, har sitt ursprung i Yucatán-regionen i Mexiko. Achiote funkar att marinera kyckling, fläsk, fisk eller skaldjur, till som ger en djupröd färg och varm, mild smak. Färdiggjord achiotpasta och behöver bara blandas med bitter apelsinjuice, limejuice eller vinäger före användning.
Pris 139,00 kr
Mer
Finns i lager

Mixad hel låda Majstortillas Komali . 20st x20 pack x 500gr

(0)
Mixad låda med majstortillas från Komali. Orginalpack är 10st majstortillas 15cm. ca20 per pack 5st majstortillas 12cm ca25 per pack 5st majstortillas för tostadas och totopos 15cm ca30-35 per pack För annan fördelning, messa mig på 0708807018 så löser jag när jag packar. För Tostada/Majschips  I min varmluftsugn 140 grader är dom är klara på ca 10min. I...
Pris 1 380,00 kr
Mer
Finns i lager