Välkommen Logga in
Sortera efter --Pris: StigandePris: FallandeNamn: A till ÖNamn: Ö till AFinns i lager förstReferens: Lägst förstReferens: Högst först
Select to compare
Achiote paste, a thick, deep-red seasoning also known as recado colorado, originated in the Yucatán region of Mexico. It is best rubbed on chicken, pork, fish, or seafood, towhich it imparts a deep-red color and warm, mild flavor. Ready-made achiote paste and need only be mixed with bitter orange juice, lime juice, or vinegar before use.
Känd som achiote, kommer dessa skarpa röda frön från annattoträdet. De används för att ge en ljusguldfärg till oljor, risrätter och kött, som ger en smakfull smak och färg. 50gr
Grym liten ört som oftast används i bönrätter och soppor. En ball grej är att det minskar antalet brakare man lägger av efter att man ätit bönor. Det ska visst vara allmänt känt i Mexico, så det litar vi på. Kallas Pigweed på Engelska tror jag.
Mexarna gör nån saft på dom. Får läsa in mig lite på det, så ska vi skriva något vettigare.
Inte vet ja, men våra Mexikanska kunder säger att det är stor skillnad mot den vi har här och den som finns ute i "vanliga" butiker. Gött i grytan e det vilket som.
Mexikanskt råsocker. har lite smak av melass. 4 st koner ca950gr
50gr
En väldigt populär krydda i Mexico med stark limesmak. Används på frukt och popcorn, men funkar på allt från fisk till taxar.
Hela Tamarind pods. Mexarna gör saft på dom.
Inga produkter
0,00 kr Leverans 0,00 kr Totalt:
Varukorg Till kassan
Upptäck våra butiker!