Välkommen Logga in
items: 1530
Sortera efter --Pris: StigandePris: FallandeNamn: A till ÖNamn: Ö till AFinns i lager förstReferens: Lägst förstReferens: Högst först
Visa 1530 produkter per sida
Select to compare
Ponzusås med yuzu är gjord på en kombination av långsamt jästa sojabönor och juice från yuzufrukter odlade i Ibaraki prefekturet. Ponzun har en perfekt balans av salt smak och citrussmak och passar perfekt som marinad eller salladsdressing.
Världens bästa risvinäger från mästarna Lio Jyozo. Hemligheten? Rigorös noggrannhet och kontroll av varje detalj genom hela produktionskedjan. Från odlingen av ris till färdig produkt. Vi börjar med riset. Endast ris som inte besprutats av pesticider får användas och Lio Jyozo bedriver även egen odling av ris för största möjliga kontroll. I Japan måste...
Mästarna på Hinode Tsushu har specialiserat sig på att producera vinäger enligt gamla tekniker och recept. Här i form av en hantverksvinäger som varsamt rökts med spån av körsbärsträd. Passar utmärkt till att smaksätta och marinera fisk i. Hai! Öppnad förpackning bör förvaras kallt Ursprung: Hyogo, Japan
Sesamfrön av hög kvalité kan få vilken rätt som helst att lyfta. Fungerar framförallt bra till ”mjuk” mat, såsom algsallad, ris och nudlar, där sesamfröna skapar textur och bidrar till att höja smaken. Dessa sesamfrön är smaksatta Kimchi.
Sesamfrön av hög kvalité kan få vilken rätt som helst att lyfta. Fungerar framförallt bra till ”mjuk” mat, såsom algsallad, ris och nudlar, där sesamfröna skapar textur och bidrar till att höja smaken. Dessa sesamfrön är smaksatta med äkta Wasabi.
Sesamolja från det lokala snabbköpet har ofta en förmåga att helt “ta över” rätten och dessutom oftast med en otrevlig beska på slutet. Den här sesamoljan är något helt annat. En lätt, mild, len och lätt parfyrmerad smak av sesamfrån, helt fri från beska eller andra otrevligheter. Familjeföretaget “Yamada Seiyu” från Kyoto har producerat sesamolja av...
Japansk kryddblandning även kallad "Japans Sju kryddor". Lite lätt hetta om funkar i soppor å på lite av varje.
Torkad, rökt och fermenterad bonito, så kallad "Katsuobushi" är en hörnsten i det japanska köket. I denna form (flakes) används den främst för att smaksätta buljonger och ger en fin rökig umami-smak. Räkna med 20 gram flakes till 500ml vatten. Koka upp vattnet, lägg i fiskbitarna, ta bort kastrullen från plattan och låt dra i cirka 3 minuter.
Goa ärtor med lite gött näsbett.
Galet mycke Wasabismak!! Ett milt havssalt som smaksätts med torkad wasabi från Shizuoka-prefekturen.
Citrus Junos eller Yuzu som den heter i Japan är en citrusfrukt som odlas kommersiellt både i Korea (Yuja) och Japan. Yuzu frukten har sitt ursprung i Kina (Yòuzi) och är en korsning mellan en syrlig mandarin och en citrusfrukt som heter Ichang papeda. Smaken är unik och skiljer sig från alla andra citrusfrukter. Även doften är mycket speciell och...
Inga produkter
0,00 kr Leverans 0,00 kr Totalt:
Varukorg Till kassan
Upptäck våra butiker!