Välkommen Logga in
items: 1530
Sortera efter --Pris: StigandePris: FallandeNamn: A till ÖNamn: Ö till AFinns i lager förstReferens: Lägst förstReferens: Högst först
Visa 1530 produkter per sida
Select to compare
En unik produkt där abalone (havsöra eller öronsnäcka på svenska) får fermentera tillsammans med sojasås. Resultat är häpnadsväckande. Tänka höga smaker och lång eftersmak. Tänk hav, fisk, lakrits och så klart, Umami. Penslas med fördel på valfritt skaldjur. Eller varför inte på en bit kött.
Underbart rökig med lite sting. Ingen chipotleburgare borde vara förutan denna goding. Den här har snabbt blivit en personlig favorit... stor varning för livslångt beroende om man e en Chipotlegubbe som jag e!
455ml
Shio-koji är en blandning av ris och mögelsvamp och det som ger den karakteristiska japanska umami-smaken i saké, miso och soja sås. Här för första gången i flytande form. En Umami-bomb på flaska. Använd när helst du vill ha en extra skjuts umami i din anrättning. Även fantastisk att marinera med då den drar ut vätska, mörar kött och, så klart, ger smak...
Fermenterad Koreansk chilipasta som ger en distinkt stark och fruktig chilismak. En klassisk smaksättare till Bi Bim Bap och Kim Chi som höjer och lyfter fram andra råvarors smaker. Används direkt i grytor, i marinader, i woken eller som doppkrydda på tallriken.
En god het habanero pure met toner av citrus
Perfekt för hamburgaren eller lite sting på Hot dogen. En personlig favorit!
När ett väldigt mjukt och välsmakande äpple som odlas bredvid Tsugary möter en ätbar tång som är väldigt vanlig Japan som kallas kombu, når vi nästan perfekt!Grym å blanda med sojasås för sashimi. Passar vinaigrettes, yoghurt och fromages blancs, grönsaker matlagningsvatten eller fisk buljong lager. Blanda med en dash i lite olivolja, så kommer du att...
Kan man va utan en sån här?
Äckligt eller gott? Därom tvistar di lärde. Bred på en rostad macka på morran och avgör sälv.
När man e sugen, men inte orkar mecka ihop en mac & cheese.
Så god att ja brukar ta mig ett shot bara för att! En sojasås som lever upp till sin beskrivning. Denna sojasås tillverkas enligt den traditionella japanska metoden, vilket innebär att sojabönorna jäser i trätunnor. Detta skapar en mild smak med en träaktig ton och saknar den skarpa sältan hos många sunkigare sojasåser. Använd den på samma sätt som du...
För colafreaken.
Grundreceptet får japansk ponzu är sojasås och citrus. I den här ponzun representeras citrusen av DaiDai. Den tillhör pomerans-släktet och är således lite bitter i sin råa form. Tillsammans med soja kommer den till sin rätt på ett väldigt fint sätt. Smaken är salt, citrusfräsch och med en fin liten beska på slutet. Kan med fördel användas som smaksättare...
Mästaren Keiji Kosaka från producenten Marusho återfinns i Wakanyama-prefekturen och har skapat vinäger av högsta kvalité i över 200 år. På Marusho använder man bara råvaror av högsta kvalité och recepten har gått i arv i generationer. För lagring används tunnor av cederträ och riset i risvinägern som används som bas produceras på Marushos egna ägor.
Inga produkter
0,00 kr Leverans 0,00 kr Totalt:
Varukorg Till kassan
Upptäck våra butiker!