Katsuobushi Maximize

Torkad, rökt och fermenterad Bonito"Katsuobushi" 40g

Torkad, rökt och fermenterad bonito, så kallad "Katsuobushi" är en hörnsten i det japanska köket. I denna form (flakes) används den främst för att smaksätta buljonger och ger en fin rökig umami-smak. Räkna med 20 gram flakes till 500ml vatten. Koka upp vattnet, lägg i fiskbitarna, ta bort kastrullen från plattan och låt dra i cirka 3 minuter.

Mer detaljer

Tillgänglighet: Denna produkt finns inte längre i lager

89,00 kr

Ingredienser: 100% tonfisk (Skipjack)

Skriv din recension

Torkad, rökt och fermenterad Bonito"Katsuobushi" 40g

Torkad, rökt och fermenterad Bonito"Katsuobushi" 40g

Torkad, rökt och fermenterad bonito, så kallad "Katsuobushi" är en hörnsten i det japanska köket. I denna form (flakes) används den främst för att smaksätta buljonger och ger en fin rökig umami-smak. Räkna med 20 gram flakes till 500ml vatten. Koka upp vattnet, lägg i fiskbitarna, ta bort kastrullen från plattan och låt dra i cirka 3 minuter.

Skriv din recension

Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Leverans
0,00 kr Totalt:

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev