Välkommen Logga in
items: 1530
Sortera efter --Pris: StigandePris: FallandeNamn: A till ÖNamn: Ö till AFinns i lager förstReferens: Lägst förstReferens: Högst först
Visa 1530 produkter per sida
Select to compare
Aldrig tänkt på att Sesamfrön kan va "da shit!", men har dom här på allt och till å med äter som snax. Rekomenderas.
Puttar i lite Umami i käket.
Shio-koji är en blandning av ris och mögelsvamp och det som ger den karakteristiska japanska umami-smaken i saké, miso och soja sås. Här för första gången i flytande form. En Umami-bomb på flaska. Använd när helst du vill ha en extra skjuts umami i din anrättning. Även fantastisk att marinera med då den drar ut vätska, mörar kött och, så klart, ger smak...
Används när man gör Kimchi. 1kg
Används när man gör Kimchi. 50gr
Fermenterad Koreansk chilipasta som ger en distinkt stark och fruktig chilismak. En klassisk smaksättare till Bi Bim Bap och Kim Chi som höjer och lyfter fram andra råvarors smaker. Används direkt i grytor, i marinader, i woken eller som doppkrydda på tallriken.
Koncentrerad buljong (dashi) på bland annat torkad bonito, shitakesvamp och kumbu. Flytande Umami. Använder den här i nästan allt ja lagar nu för tiden. Fuckin Magic!
Kan väl kallas Mexikansk soja. Sätt en Mexikansk touch på asiatiska rätter som te.x stekt ris, nudlar, sushi, sashimi, teppanyaki, chop suey, mm. eller varför inte, dressing för salladen. Tydlig smak av lime å lät hetta från "Tres chili".
Sött Japanskt risvin
Så god att ja brukar ta mig ett shot bara för att! En sojasås som lever upp till sin beskrivning. Denna sojasås tillverkas enligt den traditionella japanska metoden, vilket innebär att sojabönorna jäser i trätunnor. Detta skapar en mild smak med en träaktig ton och saknar den skarpa sältan hos många sunkigare sojasåser. Använd den på samma sätt som du...
Ponzusås med yuzu är gjord på en kombination av långsamt jästa sojabönor och juice från yuzufrukter odlade i Ibaraki prefekturet. Ponzun har en perfekt balans av salt smak och citrussmak och passar perfekt som marinad eller salladsdressing.
Världens bästa risvinäger från mästarna Lio Jyozo. Hemligheten? Rigorös noggrannhet och kontroll av varje detalj genom hela produktionskedjan. Från odlingen av ris till färdig produkt. Vi börjar med riset. Endast ris som inte besprutats av pesticider får användas och Lio Jyozo bedriver även egen odling av ris för största möjliga kontroll. I Japan måste...
Sesamfrön av hög kvalité kan få vilken rätt som helst att lyfta. Fungerar framförallt bra till ”mjuk” mat, såsom algsallad, ris och nudlar, där sesamfröna skapar textur och bidrar till att höja smaken. Dessa sesamfrön är smaksatta Kimchi.
Inga produkter
0,00 kr Leverans 0,00 kr Totalt:
Varukorg Till kassan
Upptäck våra butiker!