Välkommen Logga in
items: 153075
Sortera efter --Pris: StigandePris: FallandeNamn: A till ÖNamn: Ö till AFinns i lager förstReferens: Lägst förstReferens: Högst först
Visa 153075 produkter per sida
Select to compare
Sesamfrön av hög kvalité kan få vilken rätt som helst att lyfta. Fungerar framförallt bra till ”mjuk” mat, såsom algsallad, ris och nudlar, där sesamfröna skapar textur och bidrar till att höja smaken. Dessa sesamfrön är smaksatta med äkta Wasabi.
Heter Al Pastor krydda, men går å ha i fajitas eller va man vill egentligen. Smarrig
Grym för snabbmarinad. Jag brukar blanda kryddan med Apelsin och Lime och sedan marinera kycklingbitar av kycklinglårfilé. Stek sedan på hög värme i stekpanna eller wok till karamelisering uppstår. Grymt i Tacon.
Fantastisk i Bloody Maryn eller till vad fan som helst. 80gr
Japansk kryddblandning även kallad "Japans Sju kryddor". Lite lätt hetta om funkar i soppor å på lite av varje.
Seriously, All Purpose for all foods. Great on the grill and in the kitchen.
Serves as a rub or seasoning for any meat. This bold smoky flavor pairs well with all Show-Me Sauces.
This aromatic sweet and spicy seasoning takes you to the tropics. Great on any dish and pairs well with all Show-Me Sauces. A great Jerkspice that has become a favorite of mine.
Spice your favorite dish with this perfect grilling and finish seasoning. Kick it up a notch by finishing with Show-Me Some Heat Bar-B-Q Sauce
50gr
En STOR favorit här i butiken bär man steker en köttbit (Entrecote, ryggbiff, filé m.m.) i pannan med lite smör och olja, gärna några krossade vitlöksklyftor med. Krydda gärna 10-15 minuter i förväg så att saltet smälter in i köttet. Satisfaction Guaranteed!
Szechuan peppar kallas även Sichuan peppar eller Sechuan pepparSzechuanpeppar kommer från ett litet rönnbärsliknande och lövfällande träd, med gulgröna blommor. Fröna (kryddan) ligger i runda rödbrunsvarta kapslar. Trädet är inte besläktat med vanlig peppar.Szechuanpeppar härstammar från Kina. I Japan heter pepparn Sansho.Smaken är som en blandning mellan...
Tamarind är en citrusfrukt med ett mörkbrunt fruktkött. Smaken är skarp och syrlig. Används som smaksättare i starka och syrliga rätter. Även vanlig i BBQ såser och mycket annat gött. Ska jag va ärlig så har jag ingen aning vad man använder det till, men många har frågat om Tamarind. 200gr
Torkad, rökt och fermenterad bonito, så kallad "Katsuobushi" är en hörnsten i det japanska köket. I denna form (flakes) används den främst för att smaksätta buljonger och ger en fin rökig umami-smak. Räkna med 20 gram flakes till 500ml vatten. Koka upp vattnet, lägg i fiskbitarna, ta bort kastrullen från plattan och låt dra i cirka 3 minuter.
Grymt gött havssalt med Trinidad scorpion, Carolina reaper och Naga chili för go hetta å smak. 50gr
Inga produkter
0,00 kr Leverans 0,00 kr Totalt:
Varukorg Till kassan
Upptäck våra butiker!