Misopasta Vit Glutenfri 500ml Maximize

Misopasta Vit Glutenfri 500ml

Misopasta framställs genom fermentering av sojabönor, ris, salt och vatten och med hjälp av mögelsvampen koji-Aspergillus oryzae. Misopasta används främst som vegetabilisk buljong i soppor, grytor, bröd, dressingar och såser. Tillsätt misopastan i slutet av matlagningen, låt den inte koka om du vill bevara de nyttiga näringsämnena. Sakuras misopasta har låg salthalt och innehåller inga smakförstärkare eller tillsatser, istället innehåller den naturlig ”umami” som också kallas den femte smaken.

Mer detaljer

49,00 kr

Ingredienser: fermenterade sojabönor (73 %), rismjöl (15 %) och salt (12 %)

Skriv din recension

Misopasta Vit Glutenfri 500ml

Misopasta Vit Glutenfri 500ml

Misopasta framställs genom fermentering av sojabönor, ris, salt och vatten och med hjälp av mögelsvampen koji-Aspergillus oryzae. Misopasta används främst som vegetabilisk buljong i soppor, grytor, bröd, dressingar och såser. Tillsätt misopastan i slutet av matlagningen, låt den inte koka om du vill bevara de nyttiga näringsämnena. Sakuras misopasta har låg salthalt och innehåller inga smakförstärkare eller tillsatser, istället innehåller den naturlig ”umami” som också kallas den femte smaken.

Skriv din recension

Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Leverans
0,00 kr Totalt:

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev