Misopasta Röd Glutenfri 500ml Maximize

Misopasta Röd Glutenfri 500ml

Misopasta framställs genom fermentering av sojabönor, ris, salt och vatten och med hjälp av mögelsvampen koji-Aspergillus oryzae. Misopasta används främst som vegetabilisk buljong i soppor, grytor, bröd,
dressingar och såser. Tillsätt misopastan i slutet av matlagningen, låt den inte koka om du vill bevara de nyttiga näringsämnena. Sakuras misopasta har låg salthalt och innehåller inga smakförstärkare eller tillsatser, istället innehåller den naturlig ”umami” som också kallas den femte smaken.
Sakuras miso är opastöriserad och aldrig upphettat för att bevara alla nyttigheter.

Mer detaljer

49,00 kr

Ingredienser: fermenterade sojabönor (73 %), rismjöl (15 %) och salt (12 %)

Skriv din recension

Misopasta Röd Glutenfri 500ml

Misopasta Röd Glutenfri 500ml

Misopasta framställs genom fermentering av sojabönor, ris, salt och vatten och med hjälp av mögelsvampen koji-Aspergillus oryzae. Misopasta används främst som vegetabilisk buljong i soppor, grytor, bröd,
dressingar och såser. Tillsätt misopastan i slutet av matlagningen, låt den inte koka om du vill bevara de nyttiga näringsämnena. Sakuras misopasta har låg salthalt och innehåller inga smakförstärkare eller tillsatser, istället innehåller den naturlig ”umami” som också kallas den femte smaken.
Sakuras miso är opastöriserad och aldrig upphettat för att bevara alla nyttigheter.

Skriv din recension

Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Leverans
0,00 kr Totalt:

Varukorg Till kassan