Välkommen Logga in
items: 1530
Sortera efter --Pris: StigandePris: FallandeNamn: A till ÖNamn: Ö till AFinns i lager förstReferens: Lägst förstReferens: Högst först
Visa 1530 produkter per sida
Select to compare
OBS. Är frysvara, så kommer att vara tinade vid ankomst, men går att frysa in igen eller använd med en gång. Är ett måste till Cochinita Pibil (Den lilla grisen) där man marinerar köttet och wrappar i bananblad och sedan lager i en grop i marken. Själv har jag ingen grop, så lagar i lerkruka i ugnen. Här e en liten video med Rick Bayless som visar hur man...
Aldrig tänkt på att Sesamfrön kan va "da shit!", men har dom här på allt och till å med äter som snax. Rekomenderas.
En smarrigolja som innehåller krispiga chiliflingor i sojabönsolja, sichauanpeppar, fermenterade svarta bönor och lök. Det ger en behaglig hetta utan att vara för stark. Använd som topping på ris eller nudelrätter, som smaksättning i såser och grytor, eller till stekning/wokning. Gör en kall sås med creme fraiche och majonnäs. Användningsområdena är...
Shio-koji är en blandning av ris och mögelsvamp och det som ger den karakteristiska japanska umami-smaken i saké, miso och soja sås. Här för första gången i flytande form. En Umami-bomb på flaska. Använd när helst du vill ha en extra skjuts umami i din anrättning. Även fantastisk att marinera med då den drar ut vätska, mörar kött och, så klart, ger smak...
Används när man gör Kimchi. 1kg
Används när man gör Kimchi. 50gr
Fermenterad Koreansk chilipasta som ger en distinkt stark och fruktig chilismak. En klassisk smaksättare till Bi Bim Bap och Kim Chi som höjer och lyfter fram andra råvarors smaker. Används direkt i grytor, i marinader, i woken eller som doppkrydda på tallriken.
Heta som fan nudlar med kycklingsmak. Vatten + värme å så e det bara å njuta.
Koncentrerad buljong (dashi) på bland annat torkad bonito, shitakesvamp och kumbu. Flytande Umami. Använder den här i nästan allt ja lagar nu för tiden. Fuckin Magic!
Liquid Kimchi. Ett måste om du e Kimchi lover. Galet mycke smak av Kimchi med massa Umami. Sprinkla på vad du vill eller en dash i grytan. En klar favorit.
Kan väl kallas Mexikansk soja. Sätt en Mexikansk touch på asiatiska rätter som te.x stekt ris, nudlar, sushi, sashimi, teppanyaki, chop suey, mm. eller varför inte, dressing för salladen. Tydlig smak av lime å lät hetta från "Tres chili".
Används flitigt i mycket Asiatisk mat och ger fyllighet åt rätten (UMAMI). Använder själv i allt från salsa till en mustig gryta.
Så god att ja brukar ta mig ett shot bara för att! En sojasås som lever upp till sin beskrivning. Denna sojasås tillverkas enligt den traditionella japanska metoden, vilket innebär att sojabönorna jäser i trätunnor. Detta skapar en mild smak med en träaktig ton och saknar den skarpa sältan hos många sunkigare sojasåser. Använd den på samma sätt som du...
Inga produkter
0,00 kr Leverans 0,00 kr Totalt:
Varukorg Till kassan
Upptäck våra butiker!