Adams Rib Rubb 213gr Maximize

Adams Rib Rubb 213gr

Rib Rubben kan användas på allt slags kött. Man gnider in köttet och lägger det i en plastpåse som man sedan lägger i kylen i minst 2-5 timmar, helst längre (över natten). Sedan kommer en flytande marinad att bildas och köttet blir oerhört mört, sen är det bara att fyra upp grillen eller ugnen. Den mörande beståndsdelen är Enzymet Papain som utvinns ur Papaya, Det även för en biologisk skalpell

Mer detaljer

Tillgänglighet: Denna produkt finns inte längre i lager

69 kr

Ingredienser: Brunt socker, salt, sojabönsolja, vitlök, jäst, paprika, majsstärkelse, druvsocker, rökextrakt, papain, lök, kryddor, klumpförebyggande medel(E551)

Skriv din recension

Adams Rib Rubb 213gr

Adams Rib Rubb 213gr

Rib Rubben kan användas på allt slags kött. Man gnider in köttet och lägger det i en plastpåse som man sedan lägger i kylen i minst 2-5 timmar, helst längre (över natten). Sedan kommer en flytande marinad att bildas och köttet blir oerhört mört, sen är det bara att fyra upp grillen eller ugnen. Den mörande beståndsdelen är Enzymet Papain som utvinns ur Papaya, Det även för en biologisk skalpell

Skriv din recension

Varukorg  

Inga produkter

0 kr Leverans
0 kr Totalt:

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev